HEARNE DRIVE - HOLYPORT

Side Extension

This project was a two-storey side extension to form an enlarged Lounge on the ground floor and an additional bedroom, ensuite bathroom and dressing room on the first floor.

We carried out the following work to complete this project:

  • Groundworks
  • Cavity Wall Construction
  • Timber Suspended 1st Floor
  • Timber Cut Roof
  • Electrical Works
  • Shower Room Including Wall & Floor Tiling
  • Internal Decoration
  • External Patio & Footpath
  • Surface Water Drainage
  • Beam & Block Ground Floor
  • Purpose Made uPVC Windows
  • Purpose Made Aluminium Bi-Fold Doors & French Doors
  • Heating Works
  • Dressing Room Including Wardrobe Installation
  • Floor Coverings

TESTIMONIAL

We would like to take this opportunity to say how pleased we are with the recent extension works at 2 Hearne Drive, and wanted to thank all the team at F.J. Lane & Son for the hard work and professionalism displayed during the 4 months between April and August 2017. The project has been completed on time and we absolutely love the new space it has given us as a family.

From the early initial stages of the build, we were impressed with the expertise the team showed when coming up against challenges – not shying away from responsibility, but providing a viable solution to benefit us as a client. There was always someone on site each day, any minor delays were communicated and we had full confidence in the team that they were doing what was necessary to get the build moving forward and completed.

A special thanks to Jake (will miss his singing) and Micky for the external build, Andy and Harry for the internal fit out, and Paul’s team (Clive and Curtis) for the plumbing (and moving the external pipework!).

Sam was a constant Project Lead support and always available to move the project forward, as was Dave, who was key in assisting with the issues we had with the steel work.

As a final note, we would not hesitate to recommend the team to friends and family who are looking for a reputable building company to use – you have a team to be massively proud of and thanks again for providing us with a space that we are so happy with.

Yours sincerely

Sam & Iain Bailey.